JOBBA HOS OSS

Vad roligt att du är nyfiken på möjligheten att jobba på MAVAB. Vi är i dag 60 medarbetare som utgår från vår fabrik i Mariefred i Södermanland. 

Vi ser lösningar framför hinder och kan med gemensam kraft och korta beslutsvägar bygga och leverera teknikhus av högsta kvalitet till våra kunder runt om i Norden. 


"Det bästa med att jobba på MAVAB är att jag får möjlighet att utvecklas i min roll, att vi samarbetar i alla projekt och att vi har kul tillsammans på jobbet."

Claudia

VÄLKOMMEN MED DIN SPONTANTANSÖKAN

Vi är i en expansiv fas och söker efter medarbetare med relevant kompetens och rätt energi. Just nu söker vi svetsare, elektriker och montörer. Är du intresserad? Välkommen att mejla en spontanansökan till oss.

Förmåner för anställda

Alla medarbetare på MAVAB har tillgång till friskvård i ett gym i närheten av huvudkontoret. Vi omfattas av kollektivavtal. 

Kompetensutveckling

Vi är i framkant inom vår bransch och ser till att alla medarbetare har den kompetens och certifieringar som krävs. Vill man finns det stora möjligheter att utvecklas i sin roll hos oss. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba på MAVAB och vilka möjligheter det finns för dig? Välkommen att kontakta oss på 0152-360 00 eller info@mavab.se